免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
分享
返回列表 发帖

Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu

Cześć wszystkim,

szukam woli oraz przeżyć osób, jakie składały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, natomiast nie tylko wygodną modyfikację czy danie tła.

Mam stary tatuaż sprzed lat, który aktualnie totalnie mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, pewnie i sam rodzaj toż troszkę "dziecko swoich czasów"... Wiecie, sam spośród tych spontanicznych pomysłów, które później się żałuje Potrzebował go zakryć nowym, całym projektem, jednak chce mi, żeby dawny był tak niewidoczny.

Jestem parę zapytań do bardziej inteligentnych:

Lub wszystkie zakrycie (bez prześwitów starego wzoru) jest szczere przy czarnym tatuażu?

Lub przy cover-upie jednak powinien przechodzić w trudniejsze odcienie?

Jak patrzy proces planowania takiego tatuażu – czy artyści zwykle rysują coś pod konkretny model starego?

Ile nieco niewiele czasu a konferencji trzeba zarezerwować przy większym coverze?

Końcu może zdjęcia przed/po albo możecie zlecić dobrego artystę specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tutaj możesz postawić swoją miejscowość])?

Zależy mi, gdyby zatem istniał rzetelny projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, a tymczasem nie robiłeś jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Potrzebował także uniknąć lasera – choć na ciosie.
Będę estetyczny za jakąś radę, zdjęcia oraz sprawy – zarówno udane cover-upy, jak także szkoły, czego unikać.

Zobacz nasz zestawy do tatuażu

Dzięki z administracje i przesyłam!

返回列表